Partners

Ett stort tack till alla partners på WinterGate18!

 • ABF Sydvästra Götaland
 • Brain Drain LAN
 • Discord
 • Dunderpatrullen
 • EpicLoot
 • Hell Produktion
 • Inet
 • Kappa Bar
 • LightsUp
 • LO-distriktet i Västsverige
 • Mera Profil & Reklam
 • McDonalds
 • NOBE aloe vera
 • Partille arena
 • Partille kommun
 • Partille Makerspace
 • Plantronics
 • QPAD
 • QTECH
 • Soffhjältarna
 • Spelpunkten
 • Sverok
 • Sverok Väst
 • Xtrfy

Hur bidrog varje partner?

Partille Arena

Vad är Partille arena?

En av Sveriges modernaste multiarenor invigd hösten 2016. Arenan inhyser två hallar, restaurang, bowlingbana, gym och konferensutrymmen. I arenan arrangeras träningar, matcher, event och konserter. Arenan rymmer totalt 4500 gäster.

Hur samarbetar vi?

Partille Arena ställer sin nybyggda arena till förfogande för vårt evenemang och bidrar även med media-utrustning för eventet.

Partille kommun

Hur samarbetar vi?

Partille kommun stöttar evenemanget ekonomiskt (med t.ex. tävlingspriser, festivalarmband m.m).

Inet

Vad är Inet?

Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uddevalla.

Hur samarbetar vi?

Inet lånar ut Taurus gaming-datorer, VR-kit (HTC Vive) till evenemanget, fixade samarbetet med Plantronics samt bidrar med priser i ännu fler tävlingar.

Sverok Väst

Vad är Sverok Väst?

Sverok Väst är ett distrikt inom Sverok – Spelhobbyförbundet som samlar över 1300 spelföreningar runtom i Sverige. Sverok arbetar för att främja och tillgängliggöra spelhobbyn för så många som möjligt bland annat genom att erbjuda stöd och utbildningar till föreningar.

Hur samarbetar vi?

Sverok Väst stöttar oss ekonomiskt och med utrustning.

ABF Sydvästra Götaland

Vad är ABF?

ABF (Arbetarnas Bildningsförbund) i Sydvästra Götaland är verksam i dessa kommuner; Ale, Kungälv, Lerum, Mölndal, Orust, Partille, Stenungsund, Tjörn, Öckerö. Vi stärker folkrörelsen med folkbildning och hjälper föreningar och kamratgrupper med studiecirklar och kulturarrangemang.

Hur samarbetar vi?

Med ABF som vårt studieförbund genomför vi studiecirklar, event, workshops, föreläsningar och andra kulturarrangemang. Vi får hjälp med utrustning, utbildningar för våra arrangörsgrupper, gruppledare och cirkelledare samt studiematerial med mera.

ABF är med på WinterGate18!

Kom till vår retro-arcade-hörna! Under eventet ställer vi ut hemmagjorda spelkontroller som tillverkats i studiecirklar. Här kan du spela de gamla klassikerna allt ifrån Space Invaders och Pac Man till Mortal Combat.

Xtrfy

Vad är Xtrfy?

Xtrfy är specialister på gamingutrustning. Alla våra produkter bygger på samma viktiga komponent: erfarenhet. Sedan 2014 är vi en del av e-sportsorganisationen Ninjas in Pyjamas. Tillsammans skapar vi produkter som hjälper gamers att prestera – designade av proffsen själva.

Hur samarbetar vi?

Xtrfy sponsrar våra tävlingar med riktigt fina priser. Dessutom är förstapriserna signerade av Ninjas in Pyjamas!

Plantronics

Vad är Plantronics?

Plantronics är en av världens ledande tillverkare av kommunikationstillbehör för både den professionella och den privata marknaden. Med 50 års erfarenhet av innovation och konsumentengagemang ger Plantronics produkter alltid en ljudupplevelse med hög kvalitet. Plantronics produktportfölj sträcker sig från Unified Communications-lösningar till stilrena Bluetooth-hörlurar som används världen över. Plantronics är den främsta leverantören av bland annat hörlurar till flygkontrolltorn och callcenters.

Hur samarbetar vi?

Plantronics sponsrar vår Overwatch-tävling med riktigt fina priser.

Brain Drain LAN och QTECH

Vad är Brain Drain LAN?

Syftet med Brain Drain är att återuppleva magin som fanns i slutet på 90-talet, då spel var spel. Det var ENKELT att spela. Saker som microtransaktioner och lootboxes fanns inte då, så temat är sena 90-tals datorer och 90-tals spel, till exempel Quake 2, Unreal Tournament, Star Craft, och Counter-Strike 1.0.

Vad är QTECH?

QTECH är ett passionsdrivet teknikföretag inom underhållningsbranschen.

QTECH levererar tekniker & tekniken för underhållning och IT-lösningar, samt underhåller och reparerar kringhörande utrustning.

Hur samarbetar vi?

QTECH kommer till evenemanget och har med sig datorer till PC-retrospelshörnan.

Spela som det vore 1999 igen och upplev din barndom igen, eller se vad dina föräldrar hade för dator!

Mera Profil & Reklam

Vad är Mera?

Mera Profil & Reklam AB är ett företag som arbetar med profilprodukter och reklamartiklar. Vi har lång erfarenhet av branschen och är er totalleverantör av reklam- och kampanjartiklar, företagsprofilering samt gåvor. Företag, större organisationer eller lilla föreningen - alla kunder är viktiga för oss.

Hur samarbetar vi?

Mera hjälper till med våra utomordentligt snygga festivalarmband!

EpicLoot

Vad är EpicLoot?

EpicLoot säljer merchandise från det senaste inom popkultur och tvspel!

Hur samarbetar vi?

EpicLoot sponsrar våra tävlingar med fina priser!

QPAD

Vad är QPAD?

Vi på QPAD bygger vår framgång på ett engagemang på gräsrotsnivå för gaming community. Vi trivs i konkurrens och välkommnar den fria själen av spel. Vi förser spelvärlden med premium högkvalitativ utrustning, vilket ger eSporters, entusiaster och casual gamers över hela världen en vinnande kant.

Hur samarbetar vi?

QPAD bidrar med priser i olika tävlingar under Winter Gate 2018!

NOBE aloe vera

Vad är NOBE aloe vera?

NOBE aloe vera är en god och spännande törstsläckare från hjärtat av Sydkorea. Den innehåller endast naturliga smakämnen och består till 50% av goda bitar från aloe vera-växten.

Hur samarbetar vi?

NOBE aloe vera sponsrar stolt tävlingar med vår goda drycker samt att vi finns på plats att köpa för ett reducerat pris.

Partille Makerspace

Vad är Partille Makerspace?

Välkommen till Partille Makerspace, din nya mötesplats för kreativt skapande, mitt i Partille. Hit kan vem som helst komma för att skapa, bygga, sy, programmera - alla kreativa uttryck är välkomna! Vi har dropin-kvällar ungefär var tredje vecka - du hittar alla tider på vår Facebooksida.

Hör av dig till oss om du har frågor, idéer, vill boka lokalen eller har något projekt du vill komma igång med. Tillsammans skapar vi Partille Makerspace!

Hur samarbetar vi?

Partille Makerspace kommer till evenemanget! Du kan prova på att bygga, programmera och testa robotar.

Soffhjältarna

Vad är Soffhjältarna?

I sin podcast pratar de om film, spel och andra nördigheter. En mix av allt det goda!

Hur samarbetar vi?

Podcasten Soffhjältarna kommer och hänger med oss under evenemanget! Soffhjältarna tävlade också ut biljetter i sin podcast.

Discord

Vad är Discord?

På Discord kan du både röst- och textchatta med andra deltagare på vårt evenemang, både före, under och efter evenemangen.

Hur samarbetar vi?

Vi har blivit "Discord Partner" med mer avancerade finesser på vår Discord-server.

Joina oss och umgås på http://discord.bignetwork.se/

Spelpunkten


Hell Produktion


LightsUp


Kappa Bar


LO-distriktet i Västsverige


Dunderpatrullen


McDonalds


Tack ännu en gång till alla våra samarbetspartners! ❤️