PartnersEtt stort tack till alla partners på SummerGate18!

 • ABF Sydvästra Götaland
 • Discord
 • Inet
 • Kappa Bar
 • Lights Up
 • LO-distriktet i Västsverige
 • MSI
 • NOBE aloe vera
 • Partille arena
 • Partille Kommun
 • Prima eSport
 • PUBG Sverige
 • QTECH
 • Sverok
 • Sverok Väst
 • Xtrfy
 • YLDR
 • Wacom

Hur bidrog varje partner?

Partille Arena

Vad är Partille arena?

En av Sveriges modernaste multiarenor invigd hösten 2016. Arenan inhyser två hallar, restaurang, bowlingbana, gym och konferensutrymmen. I arenan arrangeras träningar, matcher, event och konserter. Arenan rymmer totalt 4500 gäster.

Hur samarbetar vi?

Partille Arena ställer sin nybyggda arena till förfogande för vårt evenemang och bidrar även med media-utrustning för eventet.

Partille kommun

Hur samarbetar vi?

Partille kommun stöttar evenemanget ekonomiskt (med t.ex. tävlingspriser, festivalarmband m.m).

Inet

Vad är Inet?

Inet säljer datorer, komponenter och datortillbehör till privatpersoner och företag i Sverige via webbshop och butiker belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uddevalla.

Hur samarbetar vi?

Inet lånar ut Taurus gaming-datorer, samt bidrar med priser till Hearthstone-turneringen.

MSI

Vad är MSI?

MSI är ett av världens mest framgångsrika gaming-företag. MSI har sponsrat över 20 professionella gaming-lag över hela världen. MSI skapar innovativa, top-notch notebook PCs, grafikkort, moderkort och desktop PCs. Genom expertisen från gamers tar MSI fram dem bästa gaming-produkterna på marknaden.

Hur samarbetar vi?

MSI bidrar med priser till PUBG-turneringen och kommer även närvara under eventet med monter.

Sverok Väst

Vad är Sverok Väst?

Sverok Väst är ett distrikt inom Sverok – Spelhobbyförbundet som samlar över 1300 spelföreningar runtom i Sverige. Sverok arbetar för att främja och tillgängliggöra spelhobbyn för så många som möjligt bland annat genom att erbjuda stöd och utbildningar till föreningar.

Hur samarbetar vi?

Sverok Väst stöttar oss ekonomiskt och med utrustning.

ABF Sydvästra Götaland

Vad är ABF?

ABF (Arbetarnas Bildningsförbund) i Sydvästra Götaland är verksam i dessa kommuner; Ale, Kungälv, Lerum, Mölndal, Orust, Partille, Stenungsund, Tjörn, Öckerö. Vi stärker folkrörelsen med folkbildning och hjälper föreningar och kamratgrupper med studiecirklar och kulturarrangemang.

Hur samarbetar vi?

Med ABF som vårt studieförbund genomför vi studiecirklar, event, workshops, föreläsningar och andra kulturarrangemang. Vi får hjälp med utrustning, utbildningar för våra arrangörsgrupper, gruppledare och cirkelledare samt studiematerial med mera.

ABF är med på SummerGate18!

Kom till vår retro-arcade-hörna! Under eventet ställer vi ut hemmagjorda spelkontroller som tillverkats i studiecirklar. Här kan du spela de gamla klassikerna allt ifrån Space Invaders och Pac Man till Mortal Combat.

Xtrfy

Vad är Xtrfy?

Xtrfy är specialister på gamingutrustning. Alla Xtrfys produkter bygger på samma viktiga komponent: erfarenhet. Sedan 2014 är Xtrfy en del av e-sportsorganisationen Ninjas in Pyjamas. Tillsammans skapar dem produkter som hjälper gamers att prestera – designade av proffsen själva.

Hur samarbetar vi?

Xtrfy sponsrar vår tävling i CS:GO med riktigt fina priser.

Lights Up

Vad är Lights Up?

Lights Up är ett företag som består av ljud-, ljus-,bild- och scentekniker som hyr ut utrustning samt levererar kompletta lösningar.

Hur samarbetar vi?

Lights Up bidrar med personal i form av kompetenta tekniker samt utrustning.

QTECH

Vad är QTECH?

QTECH är ett passionsdrivet teknikföretag inom underhållningsbranschen.

QTECH levererar tekniker & tekniken för underhållning och IT-lösningar, samt underhåller och reparerar kringhörande utrustning.

Hur samarbetar vi?

QTECH sponsrar med utrustning till lanets media produktion.

YLDR

Vad är YLDR?

YLDR esportswear är ett klädvarumärke som gör sitt första framträdande någonsin på Summergate 2018. YLDR vill hjälpa gamers och esportare att på ett enkelt sätt skapa sina unika kläder via deras webb. Målet är att skapa kläder som i design och funktion är optimala för esport. Samtidigt ger YLDR också sina användare en smidig inköpsprocess.

Alla crewkläder på Summergate 18 är från YLDR och vill ni veta mer får ni gärna besöka deras Expo i arenan eller webben på www.yldr.gg

Hur samarbetar vi?

YLDR gör t-shirtar och hoodies till crew som vi använder när vi jobbar på eventet för att kunna vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt. YLDR ställer också ut sitt nya klädesmärke YLDR i vår expo så alla deltagare som är intresserade av att ha snygga och funktionella eSportskläder har möjlighet att kolla eller köpa själva!

NOBE aloe vera

Vad är NOBE aloe vera?

NOBE aloe vera är en god och spännande törstsläckare från hjärtat av Sydkorea. Den innehåller endast naturliga smakämnen och består till 50% av goda bitar från aloe vera-växten.

Hur samarbetar vi?

NOBE aloe vera sponsrar stolt tävlingar med deras goda drycker samt att dem finns på plats att köpa för ett reducerat pris.

Wacom

Vad är Wacom?

Wacom är ett av de största och populäraste företagen som tillverkar pen tablets och pen displays. Wacom är känd för sin styrka att tillverka kvalitativa produkter både för den kreativa hobbyisten och för professionell verksamhet.

Hur samarbetar vi?

Wacom sponsrar tävlingen i digitalt skapande i grenen FanArt.

Discord

Vad är Discord?

På Discord kan du både röst- och textchatta med andra deltagare på vårt evenemang, både före, under och efter evenemangen.

Hur samarbetar vi?

Vi har blivit "Discord Partner" med mer avancerade finesser på vår Discord-server.

Joina oss och umgås på http://discord.bignetwork.se/

Prima eSport

Vad är Prima eSport?

Prima eSport är en esportsorganisation som arbetar mot mobbning och utanförskap. Prima eSport jobbar för en jämn könsfördelning och vill vara välkomnande till alla.

Hur samarbetar vi?

Prima eSport ställer ut i vår expo och arrangerar tävlingar med fina priser!

PUBG Sverige

Vad är PUBG Sverige?

PUBG Sverige är en facebook-grupp för alla som spelar PUBG och som söker nya spelare.

Hur samarbetar vi?

PUBG Sverige kommer och besöker vårt event och hjälper till med marknadsföring av SummerGate18 gentemot sitt stora PUBG-community på flera tusen medlemmar.


Kappa Bar

Vad är Kappa Bar?

Kappa Bar började som en eSportBar i Göteborg. Efter succén i Göteborg har dem öppnat ännu en Kappa Bar i Stockholm och en tredje i Jönköping är på gång. Där människor möts, dricker, äter tillsammans och spelar i en mysig miljö.

Hur samarbetar vi?

Kappa Bar bidrar med priser i våra turneringar.LO-distriktet i Västsverige

Vad är LO?

LO arbetar för att förbättra vardagen för löntagare gällande arbetsvillkor, löner, arbetsmiljö och arbetstider. LO:s målsättning är en bättre framtid för alla löntagare - i Västsverige i synnerhet.

Hur samarbetar vi?

LO medverkar som utställare med monter på SummerGate18. LO erbjuder på plats information om vad som gäller när det är dags att få sitt första jobb.

Tack ännu en gång till alla våra samarbetspartners! ❤️